in

POREČ: Nastavlja se postavljanje novih sprava na dječjim igralištima

Upravni odjel za komunalni sustav nastavlja s proljetnim uređenjem dječjih igrališta po svim mjesnim odborima. Lokacije i vrsta igrala odabrani su kroz dogovor s predstavnicima mjesnih odbora. Tako je na dječjem igralištu u Brčićima, u Ulici Ograda postavljena nova ljuljačka s košarom (gnijezdom) promjera 120 cm. Dječje igralište u Červaru upotpunilo se jednosjednom ljuljačkom, dok su klatilice na opruzi za jedno dijete postavljene na dječjim igralištima u Mihatovićima, Špadićima (kod boćališta) i u Dračevcu, gdje je postavljena i nova dvosjedna ljuljačka.

Ispod igrala postavljena je i antistres podloga od gumenih ploča. Radove na ugradnji igrala izvela je tvrtka Euro trendo koja je odabrana kao najpovoljniji izvođač u provedenom postupku jednostavne nabave. Upravni odjel za komunalni sustav nastavit će s obnovom dotrajale komunalne opreme i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta i u razdoblju pred nama.

Podsjetimo, Poreč s gotovo 130 dječjih i polivalentnih igrališta ima gotovo četiri puta više igrališta od hrvatskog prosjeka, te će nastaviti održavati visoki komunalni standard, priopćeno je iz Grada Poreča.

VRSAR: 78 građana dobilo u zakup poljoprivredno zemljište

POREČ: Na HEP Croatia Cupu Hrvatice pobijedile svjetske prvakinje