in

POREČ: Nastavlja se uređenje dječjih igrališta

Uređenje dječjeg igrališta u Buićima - Foto Grad Poreč

Nastavlja se proljetno uređenje dječjih igrališta po svim mjesnim odborima. Lokacije i vrsta igrala odabrani su kroz dogovor s predstavnicima mjesnih odbora. Tako je na igralištu u Buićima uklonjeno staro kombinirano igralo, te je igralište opremljeno novim igralima – klackalicom, dvosjednom ljuljačkom i kućicom s rampom i toboganom. Uz igralište je postavljena i zaštitna metalna ograda s ciljem podizanja sigurnosnih mjera igrališta.

Na igralištu u Žbandaju, u blizini škole, postavljena je nova klackalica kao nadopuna postojećim igralima. S obnovom dječjeg igrališta u Cancinima započelo se prošle godine kada je na igralištu uklonjeno staro kombinirano igralo i postavljeno je novo – kućica s rampom za penjanje i toboganom. Kako je tada bilo planirano i najavljeno, sada je postavljena i nova dvosjedna ljuljačka.

Upravni odjel za komunalni sustav nastavit će s obnovom dotrajale komunalne opreme i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta i u razdoblju pred nama. Podsjetimo, Poreč s gotovo 140 dječjih i polivalentnih igrališta ima gotovo četiri puta više igrališta od hrvatskog prosjeka, te će nastaviti održavati visoki komunalni standard, priopćeno je iz grada Poreča.

Fuškulin - Foto Grad Poreč

Novi asfalt u Mugebi, Fuškulinu, Antoncima i Kosinožićima, kao i nogostup prema kampusu

Foo Grad Poreč - Prezentacija u Pragu

Poreč predstavio turističku i eno gastro ponudu u Pragu