in

POREČ: Nove medalje za plesačice Studija MOT 08

Kraj školske godine plesačice iz porečke Udruge Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08  dočekale su s još jednom medaljom. Naime, na online natjecanju Dancing Steps online koje je bilo organizirano krajem svibnja plesačice udruge su se okitile s 4 zlatne medalje.

Najmlađa skupina „Diamonds“ je s  koreografijom „Proljeće“ osvojila prvo mjesto u kategoriji Open – Cicibani. Skupina „Angels“ je za koreografiju „Barbike“ u kategoriji Open – djeca – grupa osvojila prvo mjesto.

Za koreografiju „Always remember us this way“  skupina „Infinity „ je nagrađena također prvim mjestom.

Zlatna medalja je pripala i voditeljskom triju:  Aleksandri Hodak, Chiari Pisak i Dinu Matoševiću za koreografiju „Run the world“„ . Trio je s tom koreografijom proglašen i za najsimpatičniju točku natjecanja.

Sve koreografije su uvježbane na treninzima koji su se početkom godine održavali na otvorenom radi epidemioloških mjera koje su bile na snazi. Koreografije su osmislile Aleksandra Hodak i Chiara Pisak.

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 nastavlja sa svojim radom po programu a 28.06.2021. počinje i plesni ljetni kamp koji se već treću godinu uspješno provodi. U sklopu plesnog ljetnog kampa organizirane su zanimljive plesne radionice  i zabava na plaži.

Ozbiljan rizik: Ostaci pesticida oksamila u mladom krumpiru

komarac

Od 21. lipnja kreće zaprašivanje komaraca na području Poreča i okolnih mjesta