in

POREČ: Plesni studio MOT poziva djecu na upise i najavljuje nove radionice i trenerice

Foto MOT 08 - Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023

Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” Poreč poziva na upise. Ovu plesnu godinu kreću još jači i bolji s dvije nove trenerice.

Garancija dobre zabave, sjajne ”radne” atmosfere i puno gibanja, plesanja i smijeha su  trenerice Chiara Pisak, Hana Čekić, Aleksandra Hodak, Nina Cerin,  Karla Vukoja   i Ana Vukoja!

Chiara Pisak – odgojiteljica u vrtiću koja se ritmičkom gimnastikom i plesom počela baviti od sedme  godine. U udruzi Mot 08 već je kao srednjoškolka počela raditi kao pomoćna trenerica. Certificirana je instruktorica uz glazbu.

Hana Čekić – Odgojiteljica u vrtiću koja se ritmičkom gimnastikom bavila od svoje 4. godine. U Poreču  je završila osnovnu i  plesnu školu te paralelno pohađala osnovnu glazbenu školu. U Zagrebu je završila srednju školu suvremenog plesa Ana Maletić smjer edukator.

Aleksandra Hodak – plesom se bavi od  pete godine (folklor, moderan ples, cheerleader..itd). Od 17. godine radi kao voditeljica i koreografkinja u raznim udrugama, uključujući MOT 08.

Karla Vukoja –  Ritmičku gimnastiku je trenirala deset godina, ostvarila je zapažene rezultate na natjecanjima.

Nina Cerin – Plesom se počela baviti od svoje osme godine. Uz svakodnevne treninge, puno rada i truda ostvarila je uspješne rezultate na raznim međunarodnim plesnim natjecanjima. Više puta je osvojila specijalne nagrade žiria radi svojih plesnih postignuća, a sada svoje znanje rado prenosi mlađima.

Ana Vukoja –  nakon 12 godina treniranja i sama postaje trenerica ritmičke gimnastike. Završila je  Kineziološki fakultet  u Zagrebu. Trenerica u Poreču i Zagrebu još od srednjoškolskih dana.

Trenerice  kroz ples i zabavu kod djece razvijaju koordinaciju, vještine kretanja,  potiču maštu i pretvaraju plesnu dvoranu u pravi  magičan prostor.

Na plesnim radionicama dobrodošli su mališani već od tri i pol godine, a gornja granica ne postoji. Dobrodošle su i mame, tete i none.

Od ove godine nude nešto sasvim novo – prvi put u Poreču Heels class – ”Basic heels”.

-Zbog velikog interesa uveli smo  ”Ples na štiklama”! Namijenjen je djevojkama i ženama koje nisu nikad plesale, ali isto tako i iskusnim plesačicama koje žele naučiti pravilnu tehniku u štiklama, profinjenosti pokreta, ženstvenosti i elegancije. Na treningu se uči  držanje, hod te par osnovnih elemenata high heelsa. Ti se elementi  međusobno povezuju  te se kombinira sa plesnim elementima. Na classu se također razgibava, opušta, odrađuje trening snage, a što je najbitnije i uživa.

Prijave za “Basic heels” traju do kraja rujna a class počinje početkom listopada, poručuju iz MOT-a i kažu da je ime voditeljice zasad tajna.

Ekipa iz MOT-a čeka zainteresirane  u utorak  05.09.2023.  od 17 do 19 sati  na „Dan otvorenih vrata“   na adresi Studija za izvedbene   umjetnosti ”MOT  08”,   Karla Huguesa 26/B,  Poreč   ili  ONLINE  putem

linka https://upisi.mot08.hr .

Za sve informacije , uključujući i radionicu ”High Heels” ,  slobodno se obratite predsjednici Udruge Silviji Szabo Jurišević  na broj telefona: 091/206 2922.

Foto Vatrogasci pula - Požar na Marsovom polju

Podmetnut? Istarska policija istražuje požar na Marsovom polju

Foto Tanja Kocijančić

BARTULJA u Žminju – Najveća pučka fešta središnje Istre uz Vitasovića, Staraja, stočni sajam, Cornhole, Trash party…