in

POREČ: Počela prva smjena MOT-ovog plesnog ljetnog kampa

Foto MOT 08 - plesni ljetni kamp 2023.

U ponedjeljak, 26. lipnja 2023., plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti “Mot 08” započeo je s radom prve smjene koja završava 8. srpnja. Druga smjena plesnog ljetnog kampa počinje 10., a završava 22. srpnja 2023.

Foto MOT 08 - plesni ljetni kamp 2023.
Foto MOT 08 – plesni ljetni kamp 2023.

Voditeljice kampa u prvoj smjeni su: Nikolina Popović, Chiara Pisak, Nina Cerin, Mateja Pršurić i Vanesa Simonetti. Drugu smjenu će voditi voditeljice: Hana Čekić, Mia Dogančić i Lucija Vukoja.

Osim zabave na plaži, plivanja i druženja, djeca će imati priliku naučiti mnogo na plesnim, te na radionicama mjuzikla i glume. U sklopu kampa, djeca će posjetiti aquapark Istralandia i Dino park, a posljednji dan druženje će se odvijati na otoku Sveti Nikola gdje će biti organizirani ručak i zabava.

Kamp iz godine u godinu broji sve više članova, zbog čega se u Studiju za izvedbene umjetnosti MOT 08 izrazito raduju, što dokazuje kvalitetu udruge, ali i veliki angažman svih voditelja i roditelja volontera oko organizacije kampa.

-Plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Grada Poreča i pomoći tvrtke Valamar Riviera d.d. Svoj doprinos u organizaciji kampa dali su i tiskara Otis d.o.o., Pero studio za web dizajn i Periša promet, obrt za prijevoz putnika, poručuju iz MOT-a.

Foto Grad Poreč kuglačice prijem loris zoran

Gradonačelnik primio porečke kuglačice, osvajačice medalja na svjetskim prvenstvima

50 doživljaja u 555 minuta - porečki ekonomisti proslavili 50 godina mature

Porečki ekonomisti proslavili 50 godina mature: 50 doživljaja u 555 minuta