in

POREČ: Prijave za fokus grupe “Što TI misliš” u sklopu projekta “(G)rad s mladima”

Fokus grupe Što TI misliš? provode se kao aktivnost projekta Poreč: (G)rad s mladima koji Grad Poreč provodi uz financijsku podršku Europske unije, u okviru programa Erasmus +.

Fokus grupe održat će se u predviđenim terminima, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Fokus grupe će se održati 14., 16., 18., 21., i 23. rujna 2020. godine, u dva termina dnevno, jedan počinje u 9, a drugi u 13.30 sati.

Moguće je sudjelovati samo na jednoj fokus grupi. Osiguran obrok u 12.30 sati i osvježenja za sve sudionike.

Svi zainteresirani za sudjelovanjem pozivaju se da prijavu ispune na ovom linku: https://forms.gle/DcvxQL2eJEitT6Fz5

Link za prijavu je također objavljen i na društvenim mrežama – Facebook i Instagram Lokalnog programa za mlade Grada Poreča.

Za više informacija o projektu, te mogućnostima uključivanja u aktivnosti molimo da se obratite putem e-maila: lpmporec@gmail.com ili e-maila: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Napomena za osobe mlađe od 18 godina: Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 15 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Poreč: (G)rad s mladima“.

U obrascu prijave, na predviđenim mjestima, treba navesti ime i prezime te kontakt podatke roditelja/zastupnika, kako bi ga mogli kontaktirati te informirati o projektu i načinu sudjelovanja u aktivnostima.

Predstavljeno promotivno pakiranje PAZINSKOG CUKERANČIĆA

Promocija Pazinskog cukerančića u Krapini na gospodarskom sajmu

Više od 600 ugostitelja danas je zatvorilo lokale: Kolaps je s travnja odgođen za studeni

Više od 600 ugostitelja danas je zatvorilo lokale: Kolaps je s travnja odgođen za studeni