in

Promocija Pazinskog cukerančića u Krapini na gospodarskom sajmu

Zaštitom proizvoda do obogaćivanja gastro ponude

HGK – Županijska komora Pula i Hrvatska udruga poslovnih žena Krug – Ogranak Istra, u suradnji sa Županijskom komorom Krapina, organiziraju promociju Pazinskog cukerančića u Krapini za vrijeme održavanja gospodarskog sajma Zagorski gospodarski zbor i manifestacije Tjedan kajkavske kulture.

Aktivnosti koje su se provodile u sklopu postupka zaštite Pazinskog cukerančića, te kako je ovaj proizvod postao gastro prilika za poseban doživljaj unutrašnjosti Istre kao i turističke mogućnosti središnje Istre, glavne su teme okruglog stola koji će se održati u Krapini 11. rujna.

Uz predstavnike HGK – ŽK Pula i Grada Pazina, na događanju sudjeluju i predstavnici Turističke zajednice Središnje Istre, LAG-a Središnja Istra, Agroturizma Ograde i obrta Antica, koji će razmijeniti iskustva s drugim nositeljima zaštićenih proizvoda iz Krapinsko-zagorske županije (zagorski mlinci, štruklji i drugo).

Podsjetimo, umijeće pripreme Pazinskog cukerančića zaštićeno je i kao takvo uvršteno na listu nematerijalnih kulturnih dobara Republike Hrvatske, priopćeno je iz Županijske komore.

Uz prijetnju nožem pokušao opljačkati kladionicu, provalio u stan, omogućio konzumaciju droge osobi koja je preminula...

Uz prijetnju nožem pokušao opljačkati kladionicu, provalio u stan, omogućio konzumaciju droge osobi koja je preminula…

POREČ: Prijave za fokus grupe "Što TI misliš" u sklopu projekta "(G)rad s mladima"

POREČ: Prijave za fokus grupe “Što TI misliš” u sklopu projekta “(G)rad s mladima”