in

POREČ: Završila 2. smjena plesnog ljetnog kampa MOT 08

U subotu je završila je druga smjena plesnog ljetnog kampa porečkog Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08. Četiri tjedna plesa, zabave, druženja i kupanja na plaži brzo su proletjela uz zabavne voditeljice Josipu Kalac i Stelu Đujić.

Osim zabave, djeca su imala prilike puno i naučiti na plesnim radionicama koje su se održavale u novoj dvorani Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 . Uz plesne radionice suvremenog plesa koju je vodila Mia Štark i baletne radionice koju je vodila renomirana solistica HNK Dunja Novković, djeca su imala prilike usvojiti plesne pokrete hip hopa i urban dancea uz Rentona Mantillu i Devina Juraja.
Najzabavniji dio kampa je bio posjet aquaparku Istralandia i adrenalina parku u Kringi.

Završnica druge smjene plesnog ljetnog kampa bila je na otoku Sveti Nikola gdje su djeca uz kupanje na plaži proveli i zanimljivo jutro na wibitu, a starije cure su odradile fotografiranje u plesnim kostimima. Prigodnim darom nagrađene su volonterke Josipa Vinkerlić, Nikol Ivetić i Vita Prpić koje su djeci bile na raspolaganju tijekom cijelog trajanja kampa.
Velika zahvala ide sponzorima plesnog ljetnog kampa: adrenalinu parku u Kringi, autoškoli Zeleni signal, Valamaru, T.O Petrić vl. David Petrić, Srđanu Krvavcu, te naravno Gradu Poreču koji redovno podržava rad Studija. Posebna zahvala ide i Restoranu Istra koji je izašao u susret svim dječjim zamolbama I željama..

Istra počinje novi tjedan bez novozaraženih, preminuo korisnik umaškog Doma za starije

Oluja – Istarski policajci 25 godina kasnije