in

Porečki harmonikašice osvojile najviše nagrade na Međunaarodnom festivalu ,,Rhapsody”

Porečke harmonikašice

Učenici harmonike Umjetničke škole Poreč su na „Internacionalnom online festivalu muzike ,,RHAPSODY” iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, svojim sjajnim nastupima opet osvojili najviše nagrade i ostvarili  vrijedne rezultate.

Porečki harmonikaši već redovito potvrđuju najvišu kvalitetu i kontinuitet na državnim i međunarodnim natjecanjima, a ovaj put natjecanje se održalo u online okruženju za instrumente klavir, harmonika, flauta, gitara, violina, komorna glazba i solo pjevanje. U disciplini harmonika ostvareni su sljedeći rezultati:

– Steisi Ritoša, učenica III. razreda harmonike kod učiteljice savjetnice Vilijane Šugar osvojila je prvu nagradu u A kategoriji;

– Ellen Leporiz, učenica IV. razreda harmonike kod učiteljice mentorice Anamarije Lovrečić osvojila je prvu nagradu u B kategoriji;

– Emili Jurcan, učenica V. razreda harmonike kod učiteljice mentorice Anamarije Lovrečić osvojila je drugu nagradu u C kategoriji.

Čast da bude u stručnom ocjenjivačkom sudu natjecanja pripala je i učiteljici savjetnici Umjetničke škole Poreč, Ani Šterpin Zagoranski, objavila je Umjetnička škola Poreč.

pixsell ilustracija

Pula: Policajka spasila dijete iz BMW-a

OŠ TAR-VABRIGA postala partner Goethe-Instituta u projektu “Ispiti u školama”