in

Pula: Policajka spasila dijete iz BMW-a

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Policijska službenica uspjela je otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila

Foto: Ilustracija

Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu građana da se u vozilu BMW, riječke registracijske oznake, u Marulićevoj ulici u Puli nalazi dijete. Na mjesto događaja upućena je odmah najbliža policijska ophodnja te je policijska službenica uspjela otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila.

Policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć te je dijete prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć, s obzirom da je neko vrijeme provelo u vozilu te je u trenutku kada ga je policijska službenica pronašla bilo vidno uplakano, znojno i povišene temperature. 

Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja te će nad 28-godišnjom državljankom Sjeverne Makedonije provesti kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava istarska upozorava građane da ne ostavljaju djecu samu u vozilima jer posljedice mogu biti smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje.

Izvor PU istarska

Foto Grad Poreč

Prvi radni sastanak gradonačelnika s Valencijom Klarić, novom čelnicom obrtnika Poreštine

Porečke harmonikašice

Porečki harmonikašice osvojile najviše nagrade na Međunaarodnom festivalu ,,Rhapsody”