in

Porečki MOT osvojio brojne medalje na Zagreb dance Cupu

Zanimljiv i uspješan posljednji vikend u veljači  provele su plesačice  Studija za izvedbene umjetnosti ”MOT 08”  otvorivši sezonu natjecanja nastupom na plesnom natjecanju  „Zagreb dance Cup 2022“ .

Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08 nastupio je sa  ukupno 11 koreografija, od toga   4 grupne  i 7 solo koreografija.

Plesna skupina Angels  osvojila je prvo mjesto u kategoriji Open Formation kids koreografijom „Black Angels“.

Skupina Infinity osvojila je dva prva mjesta. Jedno je  u kategoriji Jazz Dance Youth sa koreografijom „Woman“  i drugo prvo mjesto u kategoriji  Lyrical Group Youth s koreografijom „Always remember us this way“.

Skupina Flash Moms koju čine mame plesačica su osvojile prvo mjesto u kategoriji Open group Senior sa koreografijom „Beggin“.

Solistice su također bile zapažene na natjecanju: Antonia Sudaš je u kategoriji Musical Theater solo sa koreografijom: „Mamma mia“   osvojila prvo mjesto i  drugo mjesto u kategoriji  Jazz dance solo sa koreografijom  „Express“

Nika Jurišević je u kategoriji Acrobatic solo Youth osvojila četvrto mjesto sa koreografijom „Unstoppable“ i treće mjesto u Lyrical solo Youth sa koreografijom „Because of you“

Ena Jerković je u istoj kategoriji osvojila četvrto mjesto sa koreografijom „Happier then ever“

 Solistica Sandra Bošković je u kategoriji Lyrical solo senior osvojila prvo mjesto sa koreografijom: „Easy on me“.

 Mila Švarcov je u kategoriji Open solo Junior osvojila četvrto mjesto sa koreografijom „Albatros“

Koreografije potpisuju Chiara Pisak i Aleksandra Hodak.

Koreografija „Woman“ koju potpisuje Chiara Pisak a izvode ju plesačice skupine Infinity osvojila je prolaz za nastup na  Gala večeri koja se održala u nedjelju 27.02.2022. i  gdje su se našle među 20 najboljih koreografija cijelog dvodnevnog natjecanja.

Studio je dobio i nagradu za treće mjesto za najbrojniji tim na natjecanju Zagreb dance Cup 2022.

Ovaj odličan  start  dao je  plesačicama vjetar u leđa za daljnja natjecanja i  izazove.

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestita plesačicama i  voditeljicama Chiari Pisak  i Aleksandri Hodak na velikom uspjehu, odličjima   i  zahvaljuje roditeljima koji su strpljivo pomagali i bili podrška  tijekom cijelog  natjecanja. Velika zahvala ide i Gradu Poreču koji kroz godine podržava rad Udruge.

Foto Matt Seymour za Unsplash - Ilustracija štakor pantagana

FUNTANA: Počela deratizacija

Foto Tanja Kocijančić

KAŠTELIR: Ribarska zadruga Istra traži radnike za pogon i ribarnicu