in

Prijavite se na projekt SKAČI – ZA BADERNU SMO JAČI! namijenjen najmlađima

Predstavljanje projekta održat će se u utorak 25. kolovoza 2020. u 19 sati u dvorištu stare škole u Baderni.

Na ovogodišnjem natječaju za male projekte u zajednici Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva odobrena su financijska sredstva za projekt Mjesnog odbora Baderna Skači – za Badernu smo jači!.

Projektom se opremio dio dvorišta koji koristi i partner u projektu Dječji vrtić „Radost“ Poreč, a predstoji im održavanje dviju radionica za djecu: sportska radionica i radionica mali majstori.

Time će se mještanima ovog najudaljenijeg mjesnog odbora Grada Poreča približiti dječje aktivnosti, a zahvat u prostoru olakšat će vrtićka druženja i radionice u dvorištu.

Radionice započinju 31. kolovoza, a sve aktivnosti održavat će se u dvorištu stare škole u Baderni. Prijave na radionice primaju se na e-mail mjesni.odbor.baderna@gmail.com ili osobno na dan predstavljanja projekta 25.8. u 19 sati.

Uz veliku pomoć mještana volontera i dugogodišnju podršku Grada Poreča ovim projektom Mjesni odbor Baderna nastavlja tradiciju održavanja aktivnosti usmjerenih najmlađim mještanima.

POBIJEDIO OVISNOST: Damir Matić uz emotivni doček stigao pred Zdravi grad Poreč

SRAMOTA U POREČU: Srpskim gostima na plaži izgrebali auto i ostavili poruku “Koljači, četnici, ubojice – propada vam velika Srbija”