in

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Poreču

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Istri nudi jedinstven program u kojem učenici, studenti i/ili ljudi željni učenja novih vještina – nekoliko tehnika brzog čitanja i pamćenja, izdvajanja bitnog iz gradiva, organizacija gradiva i prezentiranje istog u pismenom i usmenom obliku, memorijske tehnike, čime polaznici povećavaju maksimalno svoj kapacitet za funkcionalno učenje, što je jamstvo za dobre rezultate u školi, na fakultetu i na poslu. Nakon završenog programa, polaznici imaju priliku upisati Klub mudrog učenja gdje nastavljaju njegovati naučene vještine kroz svoje nastavne materijale.

Djeci se time pomaže, pogotovo u ovim zahtjevnim vremenima kada učenici trebaju veliku podršku tijekom online nastave, da postanu sigurniji, samostalniji i uspješniji u svom radu.

Moguće je upisati tri programa:

– Uzlet u mudro učenje za preškolarce u trajanju od 2 mjeseca,

– Mudro učenje od prvog koraka, osmomjesečni program za djecu 1., 2. i 3. razreda osnovne škole,

– Brzo čitanje i mudro učenje, šestomjesčni program za školarce od 4. razreda osnovne škole naviše, studente i odrasle.

Nove grupe programa u Poreču uskoro kreću s radom, a upisi u nove grupe su u tijeku! U Poreču surađuju s Pučkim otvorenim učilištem gdje održavaju nastavu subotom. 

Prijavnicu možete poslati putem web-a https://brzocitanjeiucenje.eu/prijava ili za dodatne informacije, upite poslati na brzocitanjeiucenjepu@gmail.com ili 098 941 1008.

ocean lava triatlon vrsar

VRSAR: Triatlon Ocean Lava zatvara ceste za promet na Poreštini

istarska županija predstavnici u izoli

Istarska županija našla rješenje za zbrinjavanje hitnoća s Bujštine u Izoli