in

TAR: Radovi učenica među najboljima na likovnom natječaju Lions kluba

Učiteljica Marina Dželalija Jakominić s učenicama - Foto OŠ Tar-Vabriga

U Poreču je i ove godine uspješno završen Likovni natječaj učenika srednjih i osnovnih škola – LCLIN 8 u organizaciji i pod pokroviteljstvom Lions Cluba Poreč.

Rad Eve Vasiljević
Rad Eve Vasiljević

Učiteljica likovne kulture Marina Dželalija Jakominić svake godine potiče najkreativnije učenike da se priključe u ovom hvalevrijednom natjecanju. Originale radova zadržava Lions Club Poreč da bi ih upotrijebili u humanitarne svrhe, ali zato nagrađeni radovi dobivaju novčanu nagradu. Ovogodišnja tema natječaja bila je “Suosjećanje”.

Iz OŠ Tar-Vabriga sudjelovale su Tena Pavković (7.b raz.), Eva Vasiljević (7.b raz.) i Marija Đukić (8.b raz.). U kategoriji učenici od 5. do 7. razreda Eva Vasiljević osvojila je 1. nagradu, a Tena Pavković 3. nagradu. Čestitamo učenicama i učiteljici Marini Dželalija Jakominić!

Foto Lions club Poreč - RAd Tene Pavković
Foto Lions club Poreč – Rad Tene Pavković

U ponedjeljak 17. travnja u Galeriji Galija u Poreču otvorena je zajednička izložba originalnih radova svih sudionika natječaja. Izložba će trajati do petka, 21.04. i bit će otvorena svaki dan od 14:00 do 18:00 sati, pa je svakako posjetite ako možete. Online izložba svih pristiglih radova bit će dostupna na Facebook stranici Lions Cluba Poreč i na web stranici : www.malen-in-istrien.de/lclin8.

Rita Gulić - Foto Umjetnička škola Poreč

POREČ: Rita Gulić osvojila 1. nagradu na Međunarodnom natjecanju Sergei Rachmaninoff

vrtić nova vas

Planovi porečkog MO Nova Vas – Novi vrtić, biciklističko-pješačka staza i širenje kanalizacije