in

“Trnoružica” u Poreču – Još malo slobodnih mjesta u nedjelju

Dječja kazališna predstava Trnoružica u izvedbi Teatra Naranča u nedjelju 28. studenog u porečkom kazalištu u 18.30 sati ima još slobodnih mjesta.

Trajanje: 50 min, izvorni naziv: Trnoružica – Teatar Naranča, redatelj: Majkl Mikolić

Uloge: Marijana Matoković, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar,Elizabeta Košeto , Masimo Dobrić, Matilda Nikić, Lucija Pajca, Gea Gallo / Anja Brščić

Ružičasta uspavana ljepotica… Svevremenski klasik prema motivima priče braće Grimm a ispričan na Narančin prepoznatljiv način; uz puno pjesme, plesa i humora. Glumci će pred vama stvoriti svijet u kojem prava ljubav vlada i gdje caruje čast, u kojem se slavi sreća i srca su veća. Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16 rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno. Dobre vile ublažavaju kletvu i skrivaju Auroru pod imenom Trnoružica. Rasplet čarobne priče o Trnoružici i kako je dobro pobijedilo zlo pogledajte u kazalištu.

Mjesta su ograničena pa požurite s online rezervacijom mjesta. Više na web stranici porečkog Učilišta

https://rezervacije-poup.hr/

Foto imthan za Pixabay - Ilustracija black friday popusti

“Black Friday” – MUP upozorava na razne internetske prijevare!

Foto TZ Žminj interpretatori baštine svečana dodjela 25-11-2021

U Žminju svečano dodijeljeni certifikati interpretatorima baštine