in

U sklopu Adventa Poreč podjela poklon paketića za 1.700 djece – od najmanjih pa do osnovaca

Predstava za djecu u sklopu Porečke bajke - Foto Grad Poreč

Nakon dolaska u Poreč u ponedjeljak vlakićem, povodom 120 godina legendarne Parenzane, Djed Mraz jučer je počeo podjelu paketića porečkoj djeci, a ove ih je godine dočekao u prigodno ukrašenoj Istarskoj sabornici u sklopu Adventa Poreč. Jučer su paketiće dobila djeca koja ne pohađaju vrtiće, a dvoranu su, u pratnji roditelja, ispunili do posljednjeg mjesta.

Predstava za djecu u sklopu Porečke bajke - Foto Grad Poreč
Predstava za djecu u sklopu Porečke bajke – Foto Grad Poreč

Uz Djeda Mraza u sali su ih dočeli i Baka Mraz i vilenjaci, pa je to bila i prilika za pogledati prigodnu predstavu, zabaviti se, te poslije, po želji uputiti do Trga Matije Gupca gdje se odvija Advent.

Ove će godine poklone dobiti još više mališana, jer umjesto kao do sada, od navršene 3. godine života, porečka djeca od ove godine dobivaju poklone povodom blagdana već od navršene 1. godine života pa sve do 4. razreda.

Tako će u sklopu Porečke bajke, koja je sastavni dio Adventa Poreč, umjesto dosadašnjih 1.400 biti podijeljeno 1.700 poklona, uz spomenuto druženje s Djedom Mrazom i dječje predstave.

Predstava za djecu u sklopu Porečke bajke - Foto Grad Poreč podjela paketa porečka bajka 2022
Predstava za djecu u sklopu Porečke bajke – Foto Grad Poreč

Porečka bajka, odnosno podjela paketića nastavit će i kroz sljedeći tjedan po svim porečkim vrtićima i školama, uz predstave i zabavu za najmlađe.

Dječji koncert u Raklju - Foto Dječji vrtić Vrtuljak

Dječji koncert u Raklju: Sveta Luce – žarko sunce malih Pčelica kao dar za blagdane

Pilomati u Ulici 8. marta

USLUGA POREČ u poboljšanje usluga ulaže 1,5 milijuna kuna