in

VIŽINADA: Puno djece uživa u Ljetnom kampu i školi plivanja

Foto Općina Vižinada 2023.

Krenuo je još jedan Ljetni kamp za djecu s područja Vižinade koji kao i prethodnih godina organizira Općina Vižinada. Ove godine pohađa ga ukupno 33 djece i trajat će deset radnih dana, od ponedjeljka do petka kroz dva tjedna. Djeca će svakodnevno odlaziti na porečku plažu Jedro, a ujedno će koristiti i bazen hotela Rubin. S djecom će cijelo vrijeme biti trenerica plivanja i još dvije osobe u pratnji.

Cijena škole plivanja, odnosno, Ljetnog kampa, iznosi 190 eura po djetetu, od čega roditelji plaćaju 90 eura za jedno dijete, 80 eura za drugo dijete te 70 eura za treće dijete.

Razliku do ukupnog iznosa pokriva Općina Vižinada iz svog proračuna, a u cijenu je uključen autobus, angažman trenerice plivanja te dvije osobe koje su svakodnevno u pratnji djece.

-Posebnu zahvalu upućujemo hotelu Rubin koji je na raspolaganje djeci dao bazen i svima želimo ugodan provod u Ljetnom kampu, sa željom da postanu odlični plivači i provedu nezaboravne ljetne trenutke u druženju i igri, poručuju iz Općine Vižinada.

Foto Grad Poreč

Poduzetnički inkubator Poreč postao mjesto kvalitetnih besplatnih edukacija

Ilustracija Policijska uprava istarska

Preminuo biciklist u Istri. Usred noći naletio na pješaka i pao