in

Poduzetnički inkubator Poreč postao mjesto kvalitetnih besplatnih edukacija

Foto Grad Poreč

Tijekom travnja, svibnja i lipnja u Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju provodio se ciklus besplatnih radionica za poduzetnike, na kojem je sudjelovalo ukupno 70-ak sudionika s područja Poreča i okolice. Poduzetnici i potencijalni poduzetnici aktivno su sudjelovali u radionicama na temu osvještavanja vlastitih potencijala, kreiranja sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama, razvijanja unikatne poslovne ponude, upravljanja resursima, osobnog brendiranja u svrhu promocije biznisa, učinkovitog upravljanja vremenom, leadershipa manjih tvrtki, te na temu uspješne prodaje. 

Foto Grad Poreč - Poduzetnički inkubator
Foto Grad Poreč – Poduzetnički inkubator

Puno primjera iz prakse sudionicima su prezentirale predavačice s dugogodišnjim iskustvom: Ivana Radić – PResent communications, Marija Mažar – Alura, Tihana Fontana – Sinapsa, Svetlana Borčić – Sine Linea i Vanja Prvulović – Sinapsa. 

Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″, objavio je Grad Poreč.

Foto Grad Poreč - Poduzetnički inkubator
Foto Grad Poreč – Poduzetnički inkubator

Nova pješačka staza od naselja Brostolade do kružnog toka - Vrsar

VRSAR: Gotova nova biciklističko-pješačka staza koja Brostolade spaja s marinom

Foto Općina Vižinada 2023. srpanj ljetni kamp škola plivanja

VIŽINADA: Puno djece uživa u Ljetnom kampu i školi plivanja