in

VRSAR: Srebro i pehar u krosu za učenice OŠ V. Nazora

Nedavno je Školsko športsko društvo Istarske županije organiziralo u zaštićenoj park šumi Zlatni rt ekipno i pojedinačno natjecanje u krosu na 600 metara za djevojčice i dječake. Učiteljica II. b razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Vrsar Sanja Sabatti prijavila je dvije ekipe za natjecanje.

Učenici Leon Josić, Noa Andrić, Ian Manojlović i Richard Poropat Mekiš natjecali su se ekipno, a Richard, najbrži učenik ekipe,  bio je  prijavljen i za pojedinačno natjecanje.

Učenice Emma Jurcan, Nika Nesrsta, Tonka Mikulić i Naomi Armuš natjecale su se ekipno, a Naomi Armuš najbrža učenica u ekipi  natjecala se i pojedinačno.

Višemjesečni uporni razredni treninzi  i individualne sportske aktivnosti djevojčica i dječaka  iznjedrili su odlične rezultate. Djevojčice su osvojile drugo ekipno mjesto, srebrne medalje i pehar. 

-Pohvale Športskom savezu Istarske županije na besprijekornoj organizaciji utrke u sadašnje izazovno pandemijsko vrijeme te na cjelogodišnjem poticanju učenika na fizičku aktivnost i sport, objavila je učiteljica Sanja  Sabatti.

VRSAR: Marla Vidaković izborila četvrtfinale turnira u Portugalu

PAZIN: Etnografski muzej poziva građane da doniraju predmete sjećanja na putovanja