in

Vrtić u Žbandaju obilježio svoj dan proslavom i sadnjom stabala

Foto Grad Poreč

Dan vrtića u porečkom prigradskom naselju Žbandaj, koji je otvoren prije tri godine i u kojem boravi  četiri jasličke i vrtićke skupine, obilježen je danas prigodnom proslavom u objektu vrtića i na  polivalentnom igralištu. 

Središnji dio proslave bio je nogometni turnir, u kojem su sudjelovala djeca i odgojiteljice. Dječica su  se s veseljem natjecala, a njihovi roditelji nisu ostali po strani, već su se aktivno uključili u igru, kao i  gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, koji je kao prigodan poklon uručio nogometne lopte. Unatoč  prohladnom proljetnom jutru, atmosfera je bila puna topline, smijeha i radosti. Pobjedničkoj ekipi je  uručen i prigodan pehar, ali možemo zaključiti da su danas svi pobjednici, jer su zajedno proveli  vrijeme na otvorenom, gradeći veze i stvarajući lijepe uspomene, a dodatno su podržali i globalnu  humanitarnu akciju Marijini obroci, s obzirom na to da je nedavno obilježen Dan činjenja dobrih dijela.  

Zajednička proslava dovršena je sadnjom stabala koje je vrtiću doniralo komunalno poduzeće Usluga  Poreč, pa je tako dvorište vrtića od danas bogatije za dvije prekrasne crvenolisne šljive i voćke,  simbolizirajući rast i razvoj vesele vrtićke zajednice, objavio je Grad Poreč.

škola fizika petar brajković

POREČ: Petar Brajković ostvario izniman rezultat na državnom prvenstvu iz fizike

trgovina butiga grocery store kupovina shopping prodavaonica

S tržišta se povlače popularne grickalice zbog štetnog bojila