in

DOBRA VIJEST: Pronađena maloljetnica koja je nestala u Puli

Corina Cavalli - Foto Nestali.hr

Od 7. do 11. studenog Policijska uprava istarska zabilježila je nestanak čak četiri ženske osobe – 74-godišnje Marije Gavran iz mjesta Marići kod Kanfanara, koja se vratila kući u nedjelju 14.11., zatim 42-godišnje Olivere Borina iz Loborike, te maloljetnih djevojaka iz pulskog Doma za odgoj djece i mladeži – 16-godišnje Valentine Ljatifi i 15-godišnje Corinne Cavalli. Njihovi podaci i fotografije objavljeni su na nacionalnom portalu Nestali.hr.

Dok Valentine Ljatifi i dalje nema, u istarskoj policiji saznajemo da je pronađena Corinne Cavalli. Glasnogovornica Suzana Sokač kazala nam je da je djevojka nađena u dobrom zdravstvenom stanju, ali s obzirom da se radi o maloljetnici – nikakve druge detalje ne mogu iznositi.

Valentina je nestala 7. studenog s adrese pulskog Doma na Boškovićem usponu, potom su 10. studenog nestale sa svojih adresa stanovanja Marija Gavran (pronađena= i Olivera Borina (nije još nađena). Najmlađa, Corinna nestala je 11. studenog i to s adrese hostela u Ulici Dubrovačke Bratovštine u Puli. Kao i Valentina, Corinna je rođena u Rijeci i boravi u pulskom Domu za odgoj djece i mladeži. Srećom, ona je dobro.

Podsjetimo: Olivera Borina, djevojačkog prezimena Marčeta, rođena 07.06.1979. u Puli, ima prebivalište u mjestu Loborika na broju 79. Visoka je 172 centimetara, ima plavu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Valentina Ljatifi visoka je 165 centimetara i slabije tjelesne građe. Ima kestenjastu boje kose, zelene oči i ovalno lice, a rođena je 14.02.2005.

policija rovinj policijska postaja

Istarska policija objavila oglas za zapošljavanje

mobitel whatsapp aplikacija ilustracija

Nova opasna prevara na WhatsAppu: Prevaranti se predstavljaju kao vaši prijatelji