in

Donosimo popis trgovina u Istri koje rade u nedjelju 21.1. – Poreč, Višnjan, Umag, Pula, Buzet, Pazin, Kanfanar…

Foto Hands off my tags! Michael Gaida da Pixabay

Pred nama je još jedna nedjelja tijekom koje će rijetke trgovine imati otvorena vrata. Spomenimo da najveći centri neće raditi – Spar, Kaufland, Lidl, Eurospin, Tommy i Plodine.

Većina trgovina Konzuma bit će zatvorena sutra, otvorena u Istri bit će samo ona na adresi Kranjčevića 16 u Puli. Svakako možete provjeriti radno vrijeme svih poslovnica OVDJE.

Galerija Poreč neće raditi nedjeljom do lipnja, a u nastavku pogledajte raspored svih radnih nedjelja za 2024.:

Spomenimo za Poreč da jedna pekara radi i nedjeljom i to ona na Peškeri, u Teslinoj ulici kod Konzuma. No, u ponudi od kruha nedjeljom ima samo lepinje, a posluje jer se nalazi u sklopu kafića. Također, nedjeljom se može kupiti kruh i u Concettinovom kafiću Altercaffe u Zagrebačkoj ulici do 20 sati.

Studenac ima velik broj prodavaonica pa tako može u mnogim mjestima imati otvorena vrata i to uglavnom od 7 do 20 sati. Prema njihovoj stranici bit će otvorene butige u Poreču na Cimarelu i u Ulici Mate Vlašića, na Trgu slobode u Višnjanu, u Ulici Ernesta Miloša u Umagu, Trgu Fontana u Buzetu, u Pazinu u ulicama Istarskih narodnjaka i na Starom trgu, potom po jedna u Kanfanaru, Sv. Petru u Šumi, Potpićnu, u Rudarskoj u Labinu , Istarskoj u Rovinju, te nekoliko u Puli.

Svakako prije provjerite na njihovoj stranici na linku https://www.studenac.hr/popis-trgovina

Shopping centar Max City Pula objavio je da će se trgovine nedjeljom biti otvorene samo u razdoblju od 26. svibnja do 8. rujna 2024.

Pula City Mall nedjeljom će raditi tek od lipnja i to prema rasporedu u nastavku:

U oba trgovačka centra radit će ugostiteljski objekti, kino i igraonice.

Obavijest za roditelje o predupisima u prvi razred u OŠ Poreč i OŠ Finida

Pobjednici Festivala u Rovinjskom Selu

Evo tko je bio najbolji na 10. Festivalu istarske supe