in

DRAGAN PUJAS novi predsjednik Uprave porečke PLAVE LAGUNE, Neven Staver odlazi iz tvrtke

Nadzorni odbor društva Plava Laguna Poreč donio je odluku o imenovanju gospodina Dragana Pujasa novim predsjednikom Uprave i opozivu gospodina Nevena Stavera sa spomenute pozicije, priopćeno je danas iz ove hotelijerske tvrtke.

Pujas čelno mjesto u kompaniji preuzet će 1. listopada, s mandatom koji će trajati do 31. prosinca 2020. godine. Svoju profesionalnu karijeru Pujas je 2006. godine započeo u Plavoj Laguni, u kojoj je prošao put od pripravnika do člana Uprave. Prije dolaska u Plavu Lagunu diplomirao je na Ekonomskom fakultetu pri Sveučilištu u Rijeci i uz rad završio MBA studij destinacijskog menadžmenta na Sveučilištu Modul u Beču. U Plavoj Laguni s karijerom je počeo u Sektoru nabave, odakle je prešao u Sektor za operacije, da bi 2015. godine bio imenovan direktorom tog istog sektora. U siječnju 2018. postao je član Uprave Plave Lagune. Kao dugogodišnji ključni član menadžmenta Plave Lagune Dragan Pujas je značajno pridonio njenim odličnim poslovnim rezultatima i u dobroj je poziciji za nastaviti voditi kompaniju.

-Nadzorni odbor zahvalio se Nevenu Staveru, koji će 30. rujna napustiti kompaniju nakon 25 godina, na uloženim velikim naporima i iznimnom doprinosu kompaniji tijekom dugogodišnjeg rada te mu poželio sve najbolje u budućem profesionalnom angažmanu, priopćeno je iz Plave lagune.

VRSAR: 30. kolovoza na ribarskoj fešti nastupa KLAPA ISKON

Porečki biciklist Albert Kiš na XCM maratonu u Fužinama