in

DRUŠTVO INVALIDA POREČ – Izvučeni dobitnici Novogodišnje lutrije – Provjerite svoje listiće!

Izvlačenje Novogodišnje lutrije - Foto Društvo invalida Poreč

Izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč, kao i prethodne godine, održano je u online izdanju uz izravan prijenos. Sretni listići izvučeni su u prostorijama Društva invalida uz prisustvo komisije, a dobitnike je izvukao Djed Božićnjak.

Prodano je  6.814 srećki!

društvo invalida poreč dobitni brojevi novogodišnja lutrija 2021
Dobitni brojevi listića 2021.

Nagrade se mogu podići u Društvu invalida, Vukovarska 9, uz prethodnu najavu na br. telefona 052/425-119, uz predočenje dobitnog listića do 05.02.2022.

Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijim članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju…) te za kupnju ortopedskih pomagala.

-Veliko HVALA donatorima, sponzorima, HVALA svima koji su srećke prodavali, HVALA svima koji su srećke kupili, HVALA SVIMA koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove već tradicionalne lutrije humanitarnog karaktera.

Hvala komisiji koju su činili Denis Mikatović, Nensi Beato Baturić i Ljubica Devetak Prokeš, voditelju Giancarlu Šegonu i Djedu Božićnjaku.

HVALA svima koji prate naš rad i prepoznaju naš trud i važnost pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.

Presretni i zahvalni želimo svima zdravu, sretnu, veselu i puno bolju 2022. godinu, poručili su iz Društva invalida.

Foto Stux za Pixabay - Ilustracija suhomesnati proizvodi kobasice

S tržišta zbog trihinele povučeni domaći suhomesnati proizvodi

Foto DeguSTazione Tar

TAR: DeguStazione ima posebnu ponudu na Silvestrovo