in

Društvo invalida Poreč realiziralo program usprkos koroni i izabrao novu predsjednicu

Izvlačenje lutrije prije korone 2019 - Foto Društvo invalida Poreč

Društvo invalida Poreč je u ponedjeljak održalo izbornu Skupštinu na kojoj su analizirani programi i projekti koji su provedeni u proteklom razdoblju, doneseni planovi za naredno razdoblje i izabrano novo vodstvo udruge za iduće mandatno razdoblje.

Skupština Društva invalida Poreč prije korone 2019
Skupština Društva invalida Poreč prije korone 2019.

Nakon provedenog glasovanja članovi Društva invalida za iduće mandatno razdoblje izabrali su Natašu Basanić Čuš za predsjednicu, Ljubicu Devetak Prokeš za zamjenicu predsjednice i Sandru Brečevac za tajnicu.

Na sjednici prisutni članovi su nakon izlaganja dosadašnje predsjednice Tihane Mikulčić o provedbi programskih i projektnih aktivnosti u proteklom razdoblju izrazili zadovoljstvo realiziranim.

Posebno su svi istaknuli da je veliko postignuće realizirati sve aktivnosti u novim uvjetima uzrokovanim koronavirusom koji su se značajno odrazili na način i kvalitetu života osoba s invaliditetom.

Društvo je u tim novim uvjetima tijekom cijelog proteklog razdoblja nastavilo pružati sve vidove podrške svojim članovima i osobama s invaliditetom, kao što su pomoć u ostvarivanju prava , pomoć osobama s najtežim stupnjem invaliditeta u njihovim domovima, provedba postojećih i priprema budućih EU projekata, prijevoz članova osoba s najtežim stupnjem invaliditeta prilagođenim kombi vozilom na liječenja, rehabilitacije i slično, uspješno je kandidiran i odobren projekt „Osobna asistencija“ za četiri osobe s 100% invaliditetom od Ministarstva rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike u trajanju od dvije godine.

-Ovim putem još jednom Društvo invalida zahvaljuje svim donatorima koji su svojim donacijama omogućili bogat fond nagrada i svima onima koji će kupnjom Novogodišnje lutrije podržati naš dalji rad te svima koji srećke prodaju. Javno izvlačenje Novogodišnje lutrije održati će se 30. prosinca u 19 sati u prostorima Društva invalida Poreč uz direktan online prijenos na web stranici i facebooku Društva invalida, poručili su iz Društva invalida Poreč.

policija policijski automobil

Policija uhvatila lopova odmah nakon krađe

Foto Institut za poljoprivredu i turizam Poreč

PRIJAVITE SE na radionicu Zakonska regulativa u poslovanju malih poljoprivrednika