in

FUNTANA na natječaju za udruge osigurala 834.000 kuna

Funtanjani/Ilustracija

Općina Funtana objavila je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga u području obrazovanja, kulture, sporta i rekreacije, socijalne skrbi i ostalih društvenih potreba. Rok za prijavu projekata i programa jest 3. veljače do 15 sati.

Predviđeni iznos iz proračuna koji je namijenjen udrugama za njihove projekte i programe iznosi 834.000 kuna.

Na ovaj se javni poziv mogu javiti sve udruge sa sjedištem na području Funtana i/ili čiji članovi su s područja ove općine i/ili koje provode program ili projekt na području Funtane, i to u oblasti obrazovanja, kulture, sporta i rekreacije, socijalne skrbi i ostalih društvenih potreba, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti nadležni Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana ne ocijeni kao gospodarsku djelatnost. Udruge koje se javljaju na ovaj Javni poziv moraju biti upisane u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija te moraju ispunjavati sve druge uvjete propisane ovim javnim pozivom.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 1.500 kuna, a najveći iznos 388.000 kuna.

Sve se prijave šalju poštom ili neposredno predaju pisarnici Općine na adresu: Općina Funtana-Fontane, Jedinstveni upravni odjel, Bernarda Borisija 2, 52452 Funtana, uz naznaku „Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2020. godinu – ne otvaraj“.

Sve otale informacije mogu se pronaći na službenim web stranicama www.funtana.hr.

Svjetlana Ranek Franjul: Ne sudite knjigu prema njezinim koricama ili – kako izgubiti 100.000 dolara zbog krive procjene gosta…

Jurnjava na Ipsilonu: Policija ga “papreno” kaznila zbog vožnje od 201 na sat