in

FUNTANA: Predložite kandidate za općinske nagrade

Funtana - Foto Istra Terra Magica

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području Općine Funtana da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana. Pravo predlaganja kandidata za navedena priznanja ima i općinski načelnik te radna tijela Općine. Nagrade i priznanja dodijelit će se na Dan Općine 20. kolovoza, pojedincima i pravnim osobama za naročite uspjehe, djela i postignute rezultate iz područja gospodarstva, znanosti, kulture i tehničke kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta, zaštite okoliša, turizma te drugih javnih djelatnosti od značaja za Općinu.

Kandidati se mogu predložiti za sljedeće nagrade i priznanja:

– 𝐍𝐚𝐠𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐎𝐩ć𝐢𝐧𝐞 𝐅𝐮𝐧𝐭𝐚𝐧𝐚 – 𝐒𝐯. 𝐁𝐞𝐫𝐧𝐚𝐫𝐝𝐨: dodjeljuje se za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine Funtana ostvarena u posljednje dvije godine,

– 𝐍𝐚𝐠𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐎𝐩ć𝐢𝐧𝐞 𝐅𝐮𝐧𝐭𝐚𝐧𝐚 𝐳𝐚 ž𝐢𝐯𝐨𝐭𝐧𝐨 𝐝𝐣𝐞𝐥𝐨: dodjeljuje se fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće koje je ona ostvarila tijekom svog životnog vijeka, a koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu Općine Funtana.

Prijedlozi se dostavljaju Komisiji za dodjelu javnih priznanja Općine Funtana, najkasnije do 15. srpnja 2022. godine, na adresu: Općina Funtana-Fontane, Bernarda Borisia 2, 52452 Funtana, putem obrasca za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnog priznanja, koji se može preuzeti u papirnatom obliku u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem službene web stranice (www.funtana.hr).

POREČ: Danas, u četvrtak, prvi sajam istarskih proizvoda na Trgu slobode

Ilustracija - TZ Vrsar

VRSAR: Ribarska fešta u novom izdanju – Čekaju vas polpete od plave ribe, pečeni krakovi hobotnica, riblja pašteta…