in

ACI marine nautičare dočekuju s posebnim pogodnostima i popustima

ACI marina Pula

Nakon popuštanja mjera u uvjetima epidemije, a radi poboljšanja ponude i uspješnog početka nautičke i turističke sezone, ACI od 1. do 30. lipnja uvodi povoljnije uvjete u svojim marinama. Tako tijekom lipnja svi nautičari čija su plovila na godišnjem vezu ostvaruju besplatne dnevne vezove u svim ACI marinama, a svi ostali nautičari ostvaruju popust od 30 posto.  

Besplatni vezovi ograničeni su na po dva besplatna dnevna veza po pojedinoj ACI marini za privatne vlasnike plovila, koji time cijeli lipanj mogu provesti besplatno izvan matične marine u ACI marinama od Umaga do Dubrovnika. Nautičari koji iznajme plovilo u jednoj od ACI marina ostvaruju tijekom čartera po jedan besplatan vez u svakoj ACI marini u koju uplove. 

Normalizacijom svakodnevnog života i poslovanja, imajući na umu važnost nautičkog segmenta za hrvatski turizam i interes nautičara za Jadran i našu obalu, ACI se odlučio dodatno izaći ususret godišnjim gostima i onima u tranzitu.

“Nove pogodnosti koje smo pripremili svojevrsni su znak zahvale za razumijevanje i potporu koju su naši gosti, domaći i strani, iskazali u prethodnom razdoblju i svih godina do sada. Drago nam je da smo zajedno uspješno prevladali sve izazove koje su proteklih mjeseci stavljeni pred nas i veselimo se dolasku naših nautičara. Svakim danom razvijamo naše usluge kako bi gostima pružili dodanu vrijednost i doživljaj”, rekao je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave društva ACI.

S obzirom na to da se u Hrvatskoj nalazi 40 posto svjetske čarterske flote, ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s pozicioniranjem naše Hrvatske na nautičkoj karti svijeta. Uz to, u marinama hrvatske obale smještena je jedna od najvećih čarterskih flota na svijetu, pa olakotni uvjeti pogoduju i razvoju domaćeg čartera.

Izvor Privredni.hr

općina vrsar općinska uprava trg degrassi foto tanja kocijančić

VRSAR: Starogradska jezgra zatvorena za sav promet

darivanje krvi crveni križ

Prva akcija Crvenog križa Bujštine nakon dva mjeseca