in

KUPUJTE LOKALNO – Poreč objavio popis OPG-ova u akciji „Najbolje od naših za nas“

Potaknut uvođenjem nužnih mjera suzbijanja pandemije koronavirusa, Upravni odjel za opću upravu i gospodarstvo Grada Poreča pokrenuo je akciju „Najbolje od naših za nas – Il meglio dei nostri per noi“ u cilju pomoći izravne prodaje proizvoda lokalnih poljoprivrednih proizvođača.
Kupovina lokalnih poljoprivrednih proizvoda ima višestruku vrijednost koja se očituje u poticanju i razvoju lokalne poljoprivredne proizvodnje te opskrbi stanovništva domaćim, zdravim i kvalitetnim namirnicama koje su ostale „u sjeni“ jeftinih poljoprivrednih proizvoda masovne proizvodnje.
Grad Poreč okupio je poljoprivredna gospodarstva na području Poreča, koji pružaju mogućnost kupovine, na vlastitom gospodarstvu ili dostavom na adresu kupca, raznovrsnih domaćih proizvoda od svježeg povrća, jaja, maslinova ulja, meda, džemova, vina do proizvoda od ljekovitog bilja.


Donosimo popis OPG-a uključenih u akciju „Najbolje od naših za nas – Il meglio dei nostri per noi“ od kojih možete kupiti domaće proizvode.

Pozivaju se i drugi poljoprivrednici da podrže akciju jer zajedništvom možemo doprinijeti razvoju naše poljoprivrede, priopćeno je iz gradske uprave.

Radno vrijeme trgovina i tržnice nakon Uskrsa

Istramet: Kratkotrajni povratak zimskih uvjeta s kišom, burom i snijegom