in

McDONALDS’ov Drive in restoran do kraja godine otvara vrata u POREČU

I Poreč će biti jedan od brojnih gradova u nizu u kojem će se otvoriti poznati restoran iz lanca McDonald’s. Potvrdu smo dobili od tvrtke koja vodi odnose s javnošću za firmu Globalna hrana, vlasnicu franšize ovog poznatog američkog lanca. Restoran će se graditi na parceli u poslovnoj zoni Facinka, koja se nalazi između Plodina i novog trgovačkog centra Galerija Poreč.

-McDonald’s u Poreču bit će otvoren do kraja ove godine, na vrijeme ćemo vas obavijestiti o otvorenju. Zasad možemo podijeliti informaciju da će to biti samostalni objekt s Drive linijom, opremljen samoposlužnim kioscima za praktično naručivanje hrane, odgovorila je na naš upit Ana Škiljić Ravenšćak, PR menadžerica tvrtke Komunikacijski laboratorij.

Da će McDonalds stići i u Poreč objavili smo još lani u prosincu, kada se po gradu već počelo naveliko pričati o tome. Naime, tada je na natječaju Grada Poreča za prodaju nekretnina za parcelu k.č.br. 4187 na Facinki stigla samo jedna ponuda i to tvrtke Paulina nekretnine iz Zagreba, u vlasništvu Georga Gavrilovića. Gavrilović je poznato ime u hrvatskoj mesnoj industriji, a on je vlasnik i tvrtke Globalna hrana koja u Hrvatskoj posjeduje lanac restorana McDonald’s.

Njegova je ponuda za to zemljište bila jedina i Grad Poreč je od njene prodaje inkasirao oko 3,5 milijuna kuna (s uključenim popustom od 10 posto na jednokratno plaćanje).

Porečanima su sada najbliži restorani iz ovog lanca u Puli i Kopru, a vrlo je popularan i onaj na Vratima Jadrana kod Rijeke.

I Pula će uskoro dobiti još jedan McDonald’s koji će biti kombinacija drive ina i klasičnog tipskog Mc restorana. Bit će u sklopu novog dijela Pula City Malla koji se trenutno gradi pored već postojećeg shopping centra.

FUNTANA premašila MILIJUNTO noćenje dan ranije nego lani

Dograđuje se javna rasvjeta u Baderni i Žbandaju