in

McDONALDS’ov Drive in restoran do kraja godine otvara vrata u POREČU

Foto McDonald's Drive in Ljubljana

I Poreč će biti jedan od brojnih gradova u nizu u kojem će se otvoriti poznati restoran iz lanca McDonald’s. Potvrdu smo dobili od tvrtke koja vodi odnose s javnošću za firmu Globalna hrana, vlasnicu franšize ovog poznatog američkog lanca. Restoran će se graditi na parceli u poslovnoj zoni Facinka, koja se nalazi između Plodina i novog trgovačkog centra Galerija Poreč.

-McDonald’s u Poreču bit će otvoren do kraja ove godine, na vrijeme ćemo vas obavijestiti o otvorenju. Zasad možemo podijeliti informaciju da će to biti samostalni objekt s Drive linijom, opremljen samoposlužnim kioscima za praktično naručivanje hrane, odgovorila je na naš upit Ana Škiljić Ravenšćak, PR menadžerica tvrtke Komunikacijski laboratorij.

Da će McDonalds stići i u Poreč objavili smo još lani u prosincu, kada se po gradu već počelo naveliko pričati o tome. Naime, tada je na natječaju Grada Poreča za prodaju nekretnina za parcelu k.č.br. 4187 na Facinki stigla samo jedna ponuda i to tvrtke Paulina nekretnine iz Zagreba, u vlasništvu Georga Gavrilovića. Gavrilović je poznato ime u hrvatskoj mesnoj industriji, a on je vlasnik i tvrtke Globalna hrana koja u Hrvatskoj posjeduje lanac restorana McDonald’s.

Njegova je ponuda za to zemljište bila jedina i Grad Poreč je od njene prodaje inkasirao oko 3,5 milijuna kuna (s uključenim popustom od 10 posto na jednokratno plaćanje).

Porečanima su sada najbliži restorani iz ovog lanca u Puli i Kopru, a vrlo je popularan i onaj na Vratima Jadrana kod Rijeke.

I Pula će uskoro dobiti još jedan McDonald’s koji će biti kombinacija drive ina i klasičnog tipskog Mc restorana. Bit će u sklopu novog dijela Pula City Malla koji se trenutno gradi pored već postojećeg shopping centra.

FUNTANA premašila MILIJUNTO noćenje dan ranije nego lani

FUNTANA premašila MILIJUNTO noćenje dan ranije nego lani

Dograđuje se javna rasvjeta u Baderni i Žbandaju

Dograđuje se javna rasvjeta u Baderni i Žbandaju