in

Međuarodni IT stručnjaci u POREČU: Konferencija NIAGARA donosi IOT rješenja za industriju, zaštitu okoliša i zgradarstvo

Brojni međunarodni IT stručnjaci okupit će se u petak, 27. rujna, u hotelu Parentium u Poreču gdje će se odvijati konferencija o prednostima i mogućnostima IOT rješenja u zgradarstvu, industriji i zaštiti okoliša pod nazivom Niagara Forum 2019.

IOT je kratica za Internet of Things.

Organizator događaja je porečka tvrtka Agenor automatika u suradnji s tvrtkom Tridium i Hrvatskom gospodarskom komorom.

„Povezivost i pametne stvari su budućnost. Istražite kako primijeniti nove tehnologije u projektima 4.0.”, poručili su organizatori koji navode da će se sudionicima prezentirati koje su prednosti ostvarile međunarodne kompanije koristeći Tridium Niagara platformu, zatim upoznat će se s prednostima Niagara 4.0 tehnologije (otvorena, fleksibilna i skalabilna platforma), saznajti kako se Veleučilište priprema za nove tržišne promjene i drugo.

Osim predavača iz Agenora i Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci, bit će ih i iz britanskog Tridiuma, Dell Technologiesa OEM iz Njemačke, Quicklink Solutionsa iz Italije i drugih koji će prezentirati i primjere iz prakse.

 

 
 

 

POREČ: Sve je spremno za drugo izdanje Istra & Craft Beer Festivala

VRSAR otvorio natječaj za stipendije