in

Mjesec poduzetništva – Klara Trošt Lesić: Dizajnom doživljaja do kvalitetnije ponude za klijente

U sklopu programa manifestacije „Mjesec poduzetništva u Poreču“, u četvrtak, 3. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana je radionica „Dizajn doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“. Radionicu je vodila dr.sc. Klara Trošt Lesić iz tvrtke Eventor iz Vrsara.

Na radionici su sudionici spoznali osnovne korake u dizajnu doživljaja iz održive perspektive, vlastite jedinstvenosti i potrebe klijenata na temelju kojih će oblikovati buduću ponudu. Stečenim znanjima lakše će se suočavati izazovima vođenja poslovanja. Sudionici prisutni na radionici bili su iz različitih sektora: od turizma, ugostiteljstva i trgovine do obrazovnog sektora. Stoga je radionica imala multidisciplinarni pristup.

Na radionici su se primjenjivali različiti metodološki oblici prijenosa znanja poput praktičnih primjera, vježbi prepoznavanja, zadataka u grupama što je omogućilo svim sudionicima da na jednostavan način zapamte i primjene naučeno.

Porečki poduzetnici i obrtnici predstavljaju glavni kotač razvoja grada, te je Grad Poreč omogućio postojećim poduzetnicima i onima koji to tek planiraju postati, bogat i raznovrstan program kroz manifestaciju Mjesec poduzetništva, u cilju vlastitog razvoja i daljnjeg poticanja poduzetništva na području grada, priopćeno je iz Grada Poreča.

Finale Dana hrvatskog turizma: Trijumf Rovinja, najbolji restoran porečki Spinnaker, a kamp Maravea iz Novigrada

PSIMA I MAČKAMA 20.000 KUNA – Porečki Lionsi azilu HappyEnd uručili bogatu donaciju