in

Nova rasvjeta za naselja i na igralištima u šest porečkih naselja

Foto Grad Poreč

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča, nakon dovršetka dogradnje postrojenja javne rasvjete na područjima mjesnih odbora Baderna i Žbandaj, nastavlja radove na području mjesnih odbora Veli Maj, Varvari, Fuškulin i Červar Porat.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Na području naselja Veli – Mali Maj u tijeku je izgradnja javne rasvjete pristupne ceste do multifunkcionalnog igrališta, kao i rasvjeta samog igrališta. Također, na području naselja Mugeba, u tijeku je izgradnja rasvjete multifunkcionalnog igrališta, dok je na području naselja Musalež i Veleniki u tijeku dogradnja javne rasvjete.

Na području naselja Červar Porat započela je dogradnja javne rasvjete u ulicama Magnolija, Begonija, Maslina, Cipresa, parkirališta ul. Malina te pristupne ceste gradske plaže i dijela same plaže. U tijeku je i pojačano održavanje javne rasvjete na području cijelog naselja Červar Porat.

Sveukupno će se ugraditi četrdesetak novih rasvjetnih tijela podzemne i nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađene u potpunosti s trenutno važećom zakonskom regulativom te pripadajućim podzakonskim aktima, koji se odnose na parametre u sustavu rasvjete.

U nastavku će se pristupiti dogradnji javne rasvjete na područjima mjesnih odbora Mate Balota i Nova Vas, o čemu će naši sugrađani biti obavješteni prilikom početka izgradnje.

Izvor Grad Poreč

Foto - Ilustracija Policijska uprava istarska

Više traktora u prometu – MUP šalje upozorenje vozačima

Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR: Školski šahisti osvojili prvo mjesto