in

O hotelskim operacijama opet u Poreču: Mireille Jakobsen, Luc Gesvert i Robert Kimpton prva su imena HOW Festivala

Jedini festival u Europi posvećen hotelskim operacijama, Hotel Operations Weekend /HOW/ Festival ove će godine od 16. do 18. listopada na porečkom otoku Sv. Nikola opet okupiti brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva te povezanih industrija, a prva potvrđena imena koja dolaze na festival su Mireille Jakobsen, Robert Kimpton i Luc Gesvert.

Cilj ovog festivala koji se u zadnje dvije godine pozicionirao kao najveća hotelska konferencija u regiji je predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda, ali i povezati sve posjetitelje i stručnjake iz industrije.

Među brojnim ovogodišnjim panelima ističe se “Going green: Kako možemo sudjelovati u spašavanju planeta, a u isto vrijeme dodati vrijednost našim gostima”, na kojem će direktorica održivog poslovanja tvrtke BC Hospitality Group i neumorna zagovornica održivih rješenja Mireille Jakobsen s dugogodišnjim iskustvom u provedbi CRS strategija u hotelskoj i MICE industriji uz Robeta Kimptona, člana globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu,  odgovornog za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije u organizaciji čija su velika strast održivost i upravljanje energijom u hotelijerstvu otkriti s kojim su se sve izazovima susreli u svom poslu.

Osim njih, Luc Gesvert, potpredsjednik za prodaju, distribuciju, prihode, “loyalty” I marketing Accor grupe za Istočnu Europu, Rusiju i zemlje CISa održat će prezentaciju na temu “Guest experience, loyalty, personalization” na kojoj će podijeliti svoje bogato iskustvo iz područja hotelijerstva, ali i ukazati s kojim izazovima se susreće u svom radu. Današnji putnici traže drugačiji odnos spram njih kao klijenata te iako se čini da se hotelsko poslovanje uvelike mijenja, neke industrije poput retail-a, daleko su dalje dogurale u poznavanju svojih kupaca. Svoja stajališta o ovoj i drugim temama Gesvert će otkriti u intervju, odmah nakon prezentacije.

Early bird prijave za Hotel Operations Weekend Festival još uvijek su otvorene i traju do 16. lipnja. Više informacija na https://www.howfestival.com/.

Danas na graničnim prijelazima dobrodošlica: HTZ dijeli 15. lipnja vodu turistima

Dođite na SARDELADU u Zajednicu Talijana Poreč