in

Opatijske Liburnia Riviera Hotele kupuje njemački proizvođač jahti za milijardere

Kupac je stekao 53,94 posto svih dionica društva, čime je nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje dionica LRH.

Većinski paket dionica opatijske hotelske kuće Liburnia Riviera Hoteli jučerašnjim potpisivanjem ugovora kupila je tvrtka Gitone Adriatic. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o tvrtki iza koje stoji kapital jedne od najutjecajnih njemačkih obitelji Lürssen iz Bremena, poznatih graditelja megajahti za multimilijardere kao što su Larry Ellison i Roman Abramovich, objavio je portal Poslovni.hr.

Kako stoji u objavi na Zagrebačkoj burzi, između trgovačkog društva Gitone Adriatic i trgovačkih društava SNH ALFA, SNH BETA, SNH GAMA i SN PECTINATUS kao prodavatelja, 11. srpnja sklopljen je ugovor o kupoprodaji dionica Liburnia Riviera Hotela. Tvrtka Gitone Adriatic osnovana je radi potrebe provedbe sklapanja ugovora i djeluje zajednički s preddruštvom Gitone Kvarner u postupku osnivanja, te tvrtkama Gitone Beteiligungsverwaltungs iz Austrije i Holster Privatstiftung iz Austrije.

Kupac je stekao 53,94 posto svih dionica društva, čime je nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje dionica LRH, piše Poslovni.hr.

GROŽNJAN: Festival Jazz is Back! okuplja kremu svjetske jazz scene od 14. do 29. srpnja

Sjednica porečkog Gradskog vijeća 18. srpnja – Divni Radola još jedan mandat na čelu vrtića Radost?