in

Poduzetnički inkubator Poreč postao član BOND mreže poduzetničkih potpornih institucija

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“ (BOND 2). Poduzetnički inkubator Poreč uspješno se kandidirao i odabran je kao prihvatljiva poduzetnička potporna institucija i novi član BOND mreže.

Mreža BOND nastala je kao rezultat provođenja aktivnosti u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija“, a predstavlja platformu za sveukupni razvoj kapaciteta i kvalitete usluga PPI, i poduzetnicima pruža objedinjeni pristup poslovnim znanjima, vještinama, partnerima, informacijama i uslugama važnima za pokretanje i razvoj poslovanja.

Projekt Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – pilot projekt financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

 Svrha Mreže BOND je sljedeća:

·         osigurati odgovarajuću podršku poslovanju poduzetničkim potpornim institucijama u RH unutar kojih poduzetnici mogu koristiti različite usluge za unapređenje svog poslovanja;

·         potaknuti standardizaciju, specijalizaciju te daljnji razvoj poduzetničkih potpornih institucija u okviru Mreže unutar kojih će poduzetnici moći koristiti različite specijalizirane resurse potrebne za njihov rast i razvoj.

Stoga će  Poduzetnički inkubator Poreč putem BOND mreže osigurati aktivnosti kvalitetne podrške poduzetnicima Grada Poreča u cilju pružanja usluga važnih za pokretanje, razvoj i unapređenje poslovanja, priopćeno je iz Grada Poreča.

KAŠTELIR: Proračun bogatiji za 500.000 kuna, donesen UPU za Škatone

Dio Poreča bez vode 4. studenog