in

POREČ: Debatu mladih “Održivo vs. neodrživo poduzetništvo” vode Marijana Kordić i Irena Šker

Foto Dom obrtnika Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u utorak 17. listopada 2023. u dvorani Doma obrtnika s početkom u 12,00 sati održati će se debata mladih na temu Održivo vs. neodrživo poduzetništvo.
Debatu mladih će voditi Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom u radu s mladima i vlasnica EU22 obrta za poslovno savjetovanje, i Marijana Kordić, magistrica struke s višegodišnje iskustvom u prijavi bespovratnih potpora za samozapošljavanje sa naglaskom na pisanje poslovnih planova budućim poduzetnicima koji namjeravaju otvoriti poslovni subjekt. Ujedno je i vlasnica obrta „MK Vizual“ koji se bavi vizualnim marketingom i poslovnim savjetovanjem.

-Navedena debata je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, objavio je Grad Poreč.

Foto Grad Poreč

U MJESECU PODUZETNIŠTVA: Dar za Porečanke – knjiga „Od zaposlenice do poduzetnice”

Foto Vrtić Radost Poreč

„RADOST“ POREČ: U akciji „Djeca djeci“ vrtići skupili puno igračaka za mališane na liječenju u bolnici