in

Poreč – Edukacija u Klubu za mlade “Kako postati poduzetnik/ca?“

Klub za mlade Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 24. listopada 2022. u Klubu za mlade (Trg Antona Grabara) s početkom u 8 sati održat će se edukacija namijenjena mladima, prvenstveno srednjoškolcima – „Kako postati poduzetnik/ca?“

Želite li spoznati koje vještine opisuju uspješnog poduzetnika/cu? Ili možda, kako krenuti u poduzetništvo? Vidite li se u budućnosti kao poduzetnik ili poduzetnica? Želite li spoznati imate li poduzetničke vještine?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom u radu s mladima i vlasnica EU22 obrta za poslovno savjetovanje, i Marijana Kordić, magistrica struke s višegodišnjim iskustvom u prijavi bespovratnih potpora za samozapošljavanje s naglaskom na pisanje poslovnih planova budućim poduzetnicima koji namjeravaju otvoriti poslovni subjekt. Ujedno je i vlasnica obrta „MK Vizual“ koji se bavi vizualnim marketingom i poslovnim savjetovanjem.

-Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, zaključuje.

Foto Marinela Žiković

Moj Poreč bez azbesta – objavljena neslužbena bodovna lista

Foto - Ilustracija buduće butige u Kašteliru

U Kašteliru se uređuje “Butiga” u kojoj će se nuditi lokalni poljoprivredni proizvodi