in

Poreč financira osam poduzetnica na Kongresu poduzetnica u Zagrebu koji se održava na Dan žena

Grad Poreč, kao prvi grad iz Istre, uključio se u projekt Grad prijatelj ženskog poduzetništva, u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba. Kako se navodi u priopćenju Grada Poreča, u sklopu projekta će se tijekom 2019. godine u Poreču održati niz zanimljivih predavanja a glavna aktivnost je sudjelovanje porečkih poduzetnica na Kongresu poduzetnica – najvećem poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe. Susret će se održati, simbolično, na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, godine u Zagrebu.

Kongres tradicionalno okuplja između 500 i 600 žena iz Hrvatske i regije u sklopu kojeg će se održati i Poduzetnički sajam na kojem će se predstaviti poduzetnički proizvodi i usluge koje primarno stvaraju žene. Organizator Kongresa i projekta je Ženski poduzetnički centar iz Zagreba, najveća hrvatska asocijacija koja okuplja žene u poduzetništvu (više od 2.300 članica).

Ovim se putem pozivaju poduzetnice s područja Poreča da se prijave za sudjelovanje na Kongresu poduzetnica 2019. Sudionicama je osigurano besplatno sudjelovanje i praćenje svih sadržaja Kongresa, networking, izlaganje vlastitih proizvoda i usluga u okviru prodajno promotivnog showroom prostora s pripadajućom infrastrukturom te doručak i ručak. U ime Grada moguće je sudjelovanje ukupno 8 poduzetnica iz Poreča.

Kako je pripćeno iz gradske uprave, prijave za sudjelovanje se zaprimaju najkasnije do nedjelje, 17. veljae, na e-mail adresu morena.micetic-fabic@porec.hr.

POREČ: Gradnja lukobrana Barbaran na pola puta

SIJAO STRAH PO PULI: Uz prijetnju nožem ženama u trgovinama i kioscima otimao novac