in

POREČ: Istracommerce pripojen Histrisu, oba u vlasništvu Ivice Milotića

Ivica Milotić/Foto Tanja Kocijančić

Portal Lider objavio je u svojoj rubrici “Tvrtke i karijere” da je porečki Histris Ivice Milotića pripojio tvrtku Istracommerce, društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu sa sjedištem u Partizanskoj ulici u Poreču. Na istoj adresi, Partizanska ulica br. 13, nalazi se i sjedište Histrisa.

Lider piše: “To će poboljšati ‘krvnu sliku’ matične kompanije jer je Istracommerce prošle godine učetverostručio prihode na 13,31 milijuna kuna i iskazao čak 11,21 milijun kuna dobiti. Istovremeno je Histris 2019. godinu završio sa 108 milijuna kuna prihoda (samo 29 posto u odnosu na 2018.) i iskazao gubitak od 17,39 milijuna kuna.”

Histris je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i turistička agencija, a poznat je po suhomesnatim proizvodima. Pogon za preradu mesa nalazi se u mjestu Dajčići kod Sv. Petra u Šumi.

Prema podacima s web stranice Fininfo.hr kao vlasnik Histrisa upisan je Ivica Milotić. Kao vlasnik Istracommerca navedena je tvrtka Histris.

Nadzorni odbor Histrisa čine Jelica Milotić, Oliver Radolović i Adriano Jakus, a osobe ovlaštene za zastupanje su direktori Ivica Milotić i Valentina Radovčić, te prokurist Dražen Buturajac.

Nadzorni obor Istracommerca pak čine Saša Dinić, Dragan Dragojlović i Emil Vlašić, a kao osoba ovlaštena za zastupanje naveden je direktor Ivica Milotić.

U istom članku portala https://lider.media/ objavljeno je i da Sebastian Palma više nije prokurist Valamar Riviere. Prema javno dostupnim podacima, Palma je od listopada prošle godine član Uprave tvrtke Imperial Riviera.

NOVIGRAD: Objavljen javni poziv za kandidiranje članova Savjeta mladih

PRILIKA ZA POSAO: Sajam Job.Fair Tehničkog fakulteta okupio više od 20 tvrtki