in

POREČ: Počinje uređenje kružnog toka u naselju Bolnica 

Foto Grad Poreč

U ponedjeljak, 26.02.2024. počinju radovi na vodovodnoj mreži i uređenju kružnog raskrižja na križanju ulica I. Andrića, A. Šantića, T. Ujevića i M. Gioseffija u porečkom naselju Bolnica. 

Investitori su Istarski vodovod Buzet i Grad Poreč, a zahvatom će se, uz obnovu vodovodne mreže, obnoviti asfalt, prometna signalizacija kao i javna rasvjeta te će se na taj način povećati sigurnost i protočnost ovog, inače, vrlo prometnog raskrižja, kod Centra za socijalnu skrb. 

Za vrijeme radova raskrižje se zatvara za promet, uz uvođenje privremene prometne regulacije, a obilazni pravac se određuje:

preko NC PO 180 (dionica raskrižje Bolnica  – raskrižje Lacop), Ulicom M. Vlašića do križanja prema naselju Stancija Vergotini te prema Agrolaguninom vinarskom podrumu, potom Ulicom I. Andrića do Centra za socijalnu skrb i obrnuto. Stanovnicima Ulice A. Šantića bit će osiguran privremeni spoj na Ulicu P. Preradovića. Rok za izvođenje radova, ukoliko vremenski uvjeti budu pogodni, je 60 dana.

Pozivaju svi sudionici u prometu za poštivanje privremene prometne signalizacije i oprez pri prometovanju u zoni radova, objavio je Grad Poreč.

Foto ŽKK Istra

Europska liga prvaka: Porečke kuglačice nemoćne protiv Njemica

katarina nemet

Nemet (IDS): Tražimo raspuštanje Sabora i raspisivanje parlamentarnih izbora