in

POREČ: Posjetite Informativni dan za poduzetnike

Foto Grad Poreč

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak, 17. listopada 2022. godine u Domu obrtnika Poreč s početkom u 13 sati održat će se tradicionalni Informativni dan za poduzetnike. Informativni dan je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o nizu mogućnosti i potpora poduzetništvu koje nude razne institucije.

PROGRAM:

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

13.00 „Uloga Udruženja obrtnika Poreč u poticanju obrtništva“, HOK Udruženje obrtnika Poreč

13.30 „Usluge i proizvodi HGK za poduzetnike“,  HGK Županijska komora Pula

14.00 „Mogućnosti financiranja pokretanja i razvoja poslovanja poduzetnika“, HAMAG BICRO – ispostava u Istarskoj županiji

14.30 „EU fondovi za SME – danas i sutra“, Moneo consulting

15.00 „Mjere poticanja poduzetništva u Poreču“,  Grad Poreč

Napomena: termini su okvirni i moguće su eventualne promjene ovisno o trajanju diskusija i pitanja/odgovora po pojedinim temama. Informativni dan za poduzetnike je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, udruge i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Foto Grad Poreč

POREČ: Novo parkiralište u Kaštelirskoj, uskoro obnova Motovunske

S prijema za Antoniju Mrzlić Budak - Plaketa za promociju općine

Prijem za najuzorniju hrvatsku seosku ženu – Plaketa za Supetarku Antoniju Mrzlić Budak