in

Porečka Plava laguna prodala hotel Bonavia za 8,1 milijun eura

Foto PR Plava laguna - Hotel Bonavia u Rijeci

Bonavia Rijeka d.o.o. i porečka Plava Laguna d.d. objavili su dana u priopćenju uspješno potpisivanje ugovora o kupoprodaji Hotela Bonavia. Hotel će biti preuzet za iznos od 8,1 milijuna eura, a transakcija bi trebala biti završena u studenome 2023. godine.

Zaključenjem transakcije, Bonavia Rijeka preuzet će i ugovore o radu svih zaposlenika Hotela Bonavia, osiguravajući jednostavnu tranziciju kako za zaposlenike tako i za goste.

„Vrlo smo ponosni što smo deset godina bili važan dio bogate povijesti Hotela Bonavia”, komentirao je Dragan Pujas, predsjednik Uprave Plave Lagune.

U društvu Bonavia Rijeka izrazili su zadovoljstvo preuzimanjem hotela Bonavia. Radi se o grupi investitora koja je preuzela i Jadran hotele d.o.o. Rijeka, gdje su u završnoj fazi pripreme planovi transformacije portfelja, a time i repozicioniranja Rijeke. Stoga, akviziciju Bonavije smatraju prirodnim nastavkom rasta i razvoja.  Uključivanje Bonavije smatra se važnim strateškim korakom u njihovoj viziji jačanja razvoja Rijeke kao etablirane turističke destinacije.

Kristian Šustar, CEO i član Uprave Jadran hotela d.o.o. Rijeka, koji će ujedno voditi i poslovanje Bonavije, zaključio je sljedeće: „Cilj nam je svakako nastaviti bogato naslijeđe svih hotela koje imamo u portfelju, ali i dati im novu dimenziju koja će Rijeku staviti u fokus u vremenu koje je pred nama. U te planove, Bonavia se savršeno uklapa u svakom pogledu, i kao baština, ali i kao izniman hotel sa sjajnim timom zaposlenika”, navodi se u priopćenju.

pojas auto mup policija

Rezultati akcije u Istri: Velik broj vozača i putnika ne koristi pojas

Foto Gradska knjižnica Poreč

“Dam-daš: volonteri u akciji” u porečkoj knjižnici počinje radionicom za djecu s Aliče Pištan