in

POREČU: Sajam poduzetništva čeka vas do nedjelje

Foto Tanja Kocijančić

Sajam poduzetništva otvoren je danas 07.10.2022. na Trgu slobode gdje se održava u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču. Sunčano i lijepo vrijeme privukli su brojne domaće i strane posjetitelje da razgledaju i kupe proizvode nekih od desetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda. Sajam je po otvaranju posjetio i štandove obišao i gradonačelnik Loris Peršurić.

Foto Grad Poreč - Sajam poduzetništva na Trgu slobode
Foto Grad Poreč – Sajam poduzetništva na Trgu slobode

Posjetitelji sajma imaju prilike uživati u raznolikoj ponudi svježeg voća i povrća, maslinovog ulja, meda, marmelada, vina, proizvoda od konoplje i ostalih prerađevina. Ljubazni proizvođači sve zainteresirane rado informiraju o svojim proizvodima, objašnjavajući i sam proces nastanka ponuđenih namirnica.

Sajam traje do nedjelje 9. listopada, a bit će otvoren svakog dana od 10 do 18 sati.

Porečki Sajam poduzetništva jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po peti puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Oranje u centru Poreča - Foto Bookaleta/Davor Šišović

POREČ: Obavijest o datumu javnog otvaranja ponuda za natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta

Foto Udruga Panonija - košara slavonskih proizvoda

POREČ će ugostiti “Dane Slavonije i Domaće je Domaće” uz razne specijalitete i tamburaše