in

POREŠTINA: Poziv obrtnicima na info dan HBOR-a i HAMAG-a

Foto Dom obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč ponovno organizira informativne razgovore s predstavnicima HBOR-a i HAMAG-a u Obrtničkom domu po principu individualnih razgovora o mogućnostima kreditiranja. 
 

Individualni razgovori obrtnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru Cinziom Zubin i višom analitičarkom Milom Ćorić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Poreč, Partizanska 5A, u utorak 9. travnja 2024. godine u vremenu od 9 do 12 sati (ured za prijem je na 2. katu). 

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a .

Svi zainteresirani obrtnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte:

052/219-218 ili czubin@hbor.hr – Prijave su obavezne.

NAPOMENA (s obzirom na upite): besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1 a ne grupno (dakle, ne radi se o predavanju koje traje od 9 do 12) – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

Termin ćete dobiti negdje između 9 i 12 sati, a svako pojedinačno savjetovanje traje oko 20-30 min.

Foto USB Poreč novi sad dance fest

Porečke USB-ovke briljirale na Dance festu u Novom Sadu: osvojile čak 17 medalja

parfemi

Istarska policija: Krao skupe parfeme