in

Poziv porečkim poduzetnicama za sudjelovanje na međunarodnom Kongresu poduzetnica u Zagrebu

Ilustracija

Grad Poreč, kao prvi grad iz Jadranske Hrvatske, se po drugi put uključio u projekt Grad prijatelj ženskog poduzetništva, u suradnji s Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba. U sklopu projekta će se tijekom 2020. godine u Poreču nastaviti održavati zanimljiva predavanja, a glavna aktivnost je sudjelovanje porečkih poduzetnica na Kongresu poduzetnica – najvećem poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe.

Susret će se održati peti put, simbolično, na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, u Zagrebu. Kongres koji tradicionalno okuplja između 500 i 600 žena iz Hrvatske i regije, bio je i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih oni žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru. Sasvim opravdano, sadržajem i posjećenošću, Kongres se svrstao rame uz rame najvećih europskih manifestacija namijenjenih poslovnim aktivnostima žena na realnom tržištu.

Organizator Kongresa i projekta je Ženski poduzetnički centar iz Zagreba, najveća hrvatska asocijacija koja okuplja žene u poduzetništvu (više od 2.300 članica). Ovim se putem pozivaju poduzetnice s područja Poreča da se prijave za sudjelovanje na Kongresu poduzetnica 2020.

Sudionicama je osigurano besplatno sudjelovanje i praćenje svih sadržaja Kongresa, networking, izlaganje vlastitih proizvoda i usluga u okviru prodajno promotivnog showroom prostora s pripadajućom infrastrukturom te doručak i ručak.

U ime Grada Poreča moguće je sudjelovanje ukupno 8 poduzetnica, priopćeno je iz gradske uprave.

Prijave za sudjelovanje se zaprimaju najkasnije do srijede, 5. veljače, na e-mail adresu morena.micetic-fabic@porec.hr.

Rijeka je Europska prijestolnica kulture – Gdje ćeš biti 1. veljače 2020.?

Rekordan broj posjetitelja rovinjske NOĆI MUZEJA