in

Prošireno Gradsko groblje Poreč – Uskoro na raspolaganju nove niše

Foto Usluga Poreč

U skladu s definiranim planom, nedavno su završeni radovi na rekonstrukciji prve faze dogradnje Gradskog groblja u Poreču. Na novom dijelu groblja izgrađena je građevina s nišama za urne i ljesove. Sama građevina ima blagu konkavnu zakrivljenost koja stvara odgovarajući predprostor za okupljanje ljudi koji odaju počast. Ovom dogradnjom povećan je kapacitet groblja za 72 niše za urne i 66 niša za ljesove, a uskoro će ta mjesta biti dostupna građanima. Cijeli prostor je hortikulturno uređen, površina ispred je popločena, a izgrađena su i dva pomoćna spremišta za opremu i alat koji se koriste tijekom održavanja groblja.

-Ova rekonstrukcija predstavlja nastavak jedne od planiranih investicija i kontinuiranih ulaganja u infrastrukturu i zajednicu. Nastavljamo raditi na unaprjeđenju svih naših usluga i uređenju objekata kojima upravljamo, istaknula je komunalna tvrtka Usluga Poreč koja upravlja grobljima.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

Foto Judo klub Poreč

Izvrsni rezultati porečkih judaša – Jedni osvajali medalje, drugi volontirali

Tijekom gradnje, izvođači radova naletjeli su na niz problema od kojih su najveći bili zaostala avionska bomba, koja je uspješno uklonjena, te kablovi i cijevi komunalne infrastrukture koji su se pojavljivali na nepredvidljivim mjestima pod zemljom, a pronađen je i jedan

U Rijeci otvorena najskuplja cesta u Hrvatskoj: Tri kilometra koštala čak 60 milijuna eura