in

Prvi radni sastanak gradonačelnika s Valencijom Klarić, novom čelnicom obrtnika Poreštine

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Loris Peršurić održao je danas radni sastanak s novoizabranom predsjednicom Udruženja obrtnika Poreč, Valencijom Klarić, te bivšim predsjednikom i sada dopredsjednikom Zoranom Kalčićem i tajnikom Robertom Velenikom. Novo je predsjedništvo Udruženja obrtnika odabrano na konstituirajućoj sjednici održanoj krajem prošlog mjeseca, a Klarić je, ujedno čelnica Ceha frizera i kozmetičara, na skupštini jednoglasno potvrđena, te je Udruženje nakon pola stoljeća na čelu ponovo dobilo ženu. Kalčić je funkciju predsjednika obavljao osam godina.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Predstavnici Udruženja obrtnika na sastanku su s gradonačelnikom istaknuli kako je Udruženje u prethodnom mandatu riješilo sve kreditne obaveze, a cilj je održati stabilnost uz nastavak aktivnosti i suradnju s lokalnom zajednicom.

Gradonačelnik Peršurić pohvalio je dobru suradnju koju Grad ima sa Udruženjem, te izrazio nadu kako će se ona nastaviti i ubuduće. Na sastanku je bilo govora o pitanjima koja zanimaju obrtnike na području grada, ali i općenito, a dogovoreno ja da se ovakvi zajednički sastanci održavaju i češće kako bi se pratile potrebe i pružila podrška i pomoć obrtnicima u okviru svojih mogućnosti, ali i kroz razne edukacije, objavio je Grad Poreč. 

tunel učka oleg butković pixsell

Izgradnja druge cijevi tunela Učka dobro napreduje. U promet ide nakon ljeta 2024.

pixsell ilustracija

Pula: Policajka spasila dijete iz BMW-a