in

Prvo druženje poduzetnih žena s Poreštine u sklopu MJESECA PODUZETNIŠTVA

Poduzetnice Poreštine - Ilustracija

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u utorak 5. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju, s početkom u 14 sati održat će se Prvo druženje i razmjena iskustava poduzetnih žena s područja Poreštine.

Tko su poduzetne žene? Jesu li su to osobe koje imaju vlastitu tvrtku ili su zaposlene? Jesu li to one hrabre osobe koje skrbe za svoje bližnje dajući zadnji atom svoje energije kako bi osigurali dobrobit osoba koje vole? Poduzetne žene su i jedne i druge – žene koje u svoju svakodnevicu ugrađuju ono najbolje od sebe.

Grad Poreč poziva poduzetne žene da se prijave i uključe u grupu „Poduzetne žene Poreštine“, s ciljem jačanja poduzetnih kompetencija kroz organizaciju aktivnosti koje će povezati različita iskustava, znanja i vještine žena te cjelokupnog jačanja žena u poduzetnoj lokalnoj okolini.

Zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: Prvo druženje poduzetnih žena Poreštine.

Ovo umrežavanje jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Vladimir Torbica Saša Škrinjar ids

Vladimir Torbica novi predsjednik Savjeta, Saša Škrinjar novi Glavni tajnik IDS-a

Paula lončarević i ivan cetina porečki plivači

Uspješan nastup plivača Paule Lončarević i Ivana Cetine na Cipru