in

Vladimir Torbica novi predsjednik Savjeta, Saša Škrinjar novi Glavni tajnik IDS-a

Vladimir Torbica i Saša Škrinjar

Vladimir Torbica novi je predsjednik Savjeta, a Saša Škrinjar novi Glavni tajnik IDS-a, odlučeno je jednoglasno, tajnim glasovanjem, na sinoć održanoj konstituirajućoj sjednici Savjeta IDS-a u Pazinu.

Za zamjenike predsjednika Savjeta izabrani su Dorotea Pešić-Bukovac i Renato Krulčić, dok je Fabrizio Vižintin zamjenik Glavnog tajnika.

– Čestitke svim izabranima na snažnoj podršci. Na čelu svih tijela IDS-a sad imamo nove ljude. Pred njima je izazovan posao kojeg će obavljati sa srcem i vjerujem da rezultati neće izostati, kazao je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, dodajući:

– Ovom sjednicom Savjeta završili smo proces izbora u našoj stranci i sam možemo zakoračiti u novu fazu. Novi IDS sad je spreman za promjene i mi smo ih spremni provesti. Proces je to koji će potrajati, ali će na kraju dati rezultate. Temelje koje smo danas postavili služit će i za naredne mandate.  

Podsjetimo, Savjet IDS-a najviše je stranačko tijelo između dva stranačka sabora, a čine ga članovi predsjedništva IDS-a, predsjednici podružnica te predsjednici zajednica podružnica IDS-a. Glavni tajnik IDS-a rukovodi Tajništvom IDS-a, odnosno izvršnim tijelom stranke. Zadužen je provedbu politike IDS-a te osigurava provođenje odluka njegovih tijela, objavio je IDS.

Talijanska osnovna škola Bernardo PArentin poreč prvašići

POREČ: Gradonačelnik obišao sve prvašiće povodom Dječjeg tjedna

poduzetnice s poreštine

Prvo druženje poduzetnih žena s Poreštine u sklopu MJESECA PODUZETNIŠTVA